marți, 26 februarie 2013

Ziua 20 - open water dive

Trezit de dimineaţă.
Greu.
E înnorat afară.
Mic dejun identic cu ultimele două zile, adică iaurt şi mai cumpăr pe drum spre PSC nişte bucăţi de pui prăjit (3 mai exact - 50 bht) cu orez, pe care le mănânc acolo, păstrând una pentru prânz.
Nu ştiu cum taie ăştia puiul, cred că o fac cu maceta sau barda, că bucăţile te induc în eroare foarte mult şi chiar când credeai că ştii bucata pe care o mănânci cărei porţiuni a puiului corespunde, te trezeşti că are şi gât.

S-a făcut deja soare şi cald până am ajuns la PSC.
Teste iarăşi.
Asamblăm şi dezasamblăm echipamentul de mai multe ori să ne obişnuim.
Intrăm în apă pentru "skill-uri" - diverse probe şi scenarii menite să ne deprindem cu folosirea echipamentului scuba sub apă, la suprafaţă şi în caz de urgenţe.
Afară.
De la dreapta la stânga: Dragoș my scuba buddy, Dragoș instructorul, Eu
Prânzul (bucata rămasă) - încerc să slăbesc şi funcţionează.
Iarăşi teste grilă.
Mergem iarăşi în apă, ceva mai adâncă de data asta pentru alte skill-uri.
Tot nu pot să-mi iau aparatul foto subacvatic cu mine în timpul training-urilor.
PLOUĂ TORENŢIAL. Foarte mişto. Se simte altfel ploaia la suprafaţa apei. Recomand.
Timpul şi aerul rămas le-am petrecut admirând reciful şi vietăţile subacvatice de la Housereef.
Ieşim. Soare.
Explicaţii şi iarăşi teste grilă.
Cina: Pad Thai la Ping Pong - 50 bht.
Nişte iaurt de fructe la promoţie (4 la 50 bht) pentru zilele următoare şi două nuci de cocos (50 bht) de băgat la frigider pentru serile călduroase.
Acasă.
Blog. Merge netu' ca un castravete de mare.
Somn că mâine mă scol la 7, avem toată ziua scufundări de pe barcă în larg.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu